Gastenkamer Delvaux
De ruime familiekamer heeft 3 met elkaar verbonden plaatsen: de masterroom voor 2 personen (ouders), een kinderkamer met stapelbed en een badkamer met bad/douche. Op de bookingplatforms wordt het tarief voor 4 personen opgegeven.
ONZE TARIEVEN ontbijt inbegrepen (minimum 2 nachten)
Onze gastenkamers hebben een 4 sterren vergunning. Zij beantwoorden aan de eisen door de overheid gesteld zoals kwaliteit van de diensten, zithoek,  voorzieningen in de kamer, brandbeveiliging, veiligheid enz....

De kamers hebben een private badkamer met ruime inloopdouche (gastenkamer voor 2 gasten) of bad/douche (familiekamer) en voorzien van badhanddoeken en toiletartikelen zoals douchegel, shampoo, zeep, handzeep.

De bedden zijn samengesteld uit 2 met elkaar verbonden éénpersoonsbedden (2 x 90 x 200) met één groot 2 persoonsdekbed.

Koffie- en theefaciliteiten worden gratis op de kamer aangeboden, daarnaast heeft elke kamer een frigo waarin frisdranken beschikbaar zijn.

TV: elke kamer heeft een SMART TV aangesloten op het normale kabelnet waar je de meeste binnen- en buitenlandse tv-programma's en radio-stations kunt bekijken of horen.

Babybed voor baby's -3 jaar wordt op aanvraag gratis ter beschikking gesteld.
GRATIS WIFI IN DE GEHELE
ACCOMODATIE
Het tarief voor een gastenkamer voor 2 personen (alles inbegrepen) bedraagt 110 € er nacht met een minimum verblijf van 2 nachten. Verhuringen voor één nacht zijn enkel mogelijk op aanvraag en volgens beschikbaarheid.
Het tarief voor een familiekamer voor 4 personen (alles inbegrepen) bedraagt 170 € per nacht met een minimum verblijf van 2 nachten.
Verhuringen voor één nacht zijn enkel mogelijk op aanvraag en volgens beschikbaarheid.
TOERISME
VLAANDEREN
De namen van de gastenkamers verwijzen naar Vlaamse kunstenaars die in onze regio leefden en een internationale bekendheid verwierven:
ENSOR, PERMEKE, DELVAUX, SCHELCK, SPILLIAERT
BEKIJK HIER ONZE FOTOGALERIJ
FRANCAIS ENGLISH GERMAN
een virtuele rondleiding in onze b&b TER BRUGGE BEDANDBREAKFAST - Stationsstraat 119 - 8490 Jabbeke (bij Brugge) - tel 00 32 50 812 771 - info and contact
CONTROLEER ALTIJD VIA "RESERVERINGEN" VOOR DE BESTE PRIJS!

Bedandbreakfast met familiekamers │regio Brugge│Oostende

B&B met ruime gastenkamers en familiekamers voor 4

ONZE GASTENKAMERS - Bedandbreakfast "Ter Brugge"

ONZE FAMILIEKAMER - Bedandbreakfast "Ter Brugge"

Reseliva reserverings module & Channel Manager

Bed and breakfast "Ter Brugge" -  B&B Jabbeke -
Stationsstraat 119 - 8490 Jabbeke
contact@terbruggejabbeke.com       -       tel.: 00 32 (0) 50 812771